STUDIES EN ERVARINGEN

 

Myriam RamaekersAl heel wat jaren geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met voetreflexmassage en was toen al verbaasd en erg geïnteresseerd over de werking hiervan. Toch heeft het nog een hele tijd geduurd voordat ik dit heb opgepakt.

Ik kwam op onbekende paden terecht die ervoor zorgden dat ik een bredere horizon kreeg in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Daardoor ben ik ook steeds beter en dieper naar mezelf gaan kijken.

En de rode draad in mijn leven is het vinden van mijn balans.


Een eigen praktijk beginnen is ook best spannend en doe je dan ook niet zomaar, tenminste ik niet!

Ik ben gedreven, liefdevol, gemotiveerd, respectvol en zorg er altijd voor dat mijn werkwijze voelt als een bron van warmte en energie.
Daarnaast is voor mij persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid en ruimte geven aan het gevoelsleven van groot belang.

Het mooiste aan mijn werk vind ik mezelf verdiepen in een persoon zodat ik het proces optimaal kan begeleiden, waarbij de persoon meer uit het hoofd gaat en meer landt in het lichaam.

Door mijn verschillende opleidingen doorheen de jaren van coaching, persoonlijk leadership, Louise Hay, ... ben ik van mening een goed luisterend oor te zijn en klaar te staan voor advies.
Ik heb zoveel geleerd over mezelf en over mijn medemens. Het gaat om de verbinding. Voor, tijdens en na een behandeling of sessie.
Binnen deze beschouwing sluit de benadering perfect aan bij mijn gedachten en gevoelsleven. Deze visie gaat uit van de eenheid van lichaam en geest die continue met elkaar in wisselwerking zijn.
Binnen de holistische denkwijze wordt een klacht, symptoom of ziekte gezien als een door het lichaam gegeven signaal ten gevolge van een verstoorde harmonie. Deze harmonie help ik graag herstellen.


Tot binnenkort.
Myriam